Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

2nd ATTIKA RUΝ & FUN GRAND PRIX στην Γλυφάδα

Όπως φαίνεται, παίρνουν για τα καλά μπρος οι μηχανές των Δήμων των Νοτίων Προαστίων και κάνουν πια ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους με εκδηλώσεις κάθε είδους, που απευθύνονται σε πολύ κόσμο, ακόμα κι έξω από τα όρια των Δήμων.
Το πρωί της Κυριακής 15 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Γλυφάδας, που διοργάνωσε το FEEL GOOD SPORTS CLUB, στο πλαίσιο του 2nd ATTIKA RUΝ & FUN GRAND PRIX. Το ATTIKA RUΝ & FUN GRAND PRIX είναι ένα συνολικό πλαίσιο αγώνων δρόμου, μια μικρή ποικιλία αγώνων δρόμου ουσιαστικά, για όλες τις ηλικίες κι όλα τα επίπεδα αντοχής και φυσικής κατάστασης. Η διοργάνωση στηρίζεται από τους παραλιακούς Δήμους της Νότιας Αττικής και ακολουθεί φέτος το εξής πρόγραμμα:
1/3/2015 στον Πειραιά
15/3/2015 στην Γλυφάδα
5/4/2015 στο Π. Φάληρο
10/5/2015 στα 3Β (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη) και
24/5/2015, στον Άλιμο 

Ο καλός καιρός βοήθησε την εκδήλωση της Γλυφάδας, αλλά ακόμη περισσότερο την βοήθησε ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων, που κατέφτασαν από πολύ νωρίς στον χώρο του Παλιού Δημαρχείου της Γλυφάδας, από την πλευρά της Διαδόχου Παύλου, για να εγγραφούν και να παραλάβουν το υλικό του αγώνα. Ακολούθησε ομαδική προθέρμανση και στην συνέχεια δόθηκε το σύνθημα της εκκίνησης, περίπου στις 10:15.
Από πλευράς δρομέων, την προσοχή όλων απέσπασε ο πρώην Υπουργός, κ. Ανδρέας Λοβέρδος, που έτρεξε όλη την διαδρομή και τερμάτισε ακμαίος. Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία της σταθερά γοητευτικής Κας Βάνας Μπάρμπα μεταξύ του κοινού, το θερμόμετρο ανέβηκε πάραυτα και οι φακοί των φωτογραφικών μηχανών πήραν φωτιά!
Στις απονομές των επάθλων, ο κ. Παπανικολάου, Δήμαρχος Γλυφάδας και παρών από την αρχή, σε όλες τις φάσεις της εκδήλωσης, ο κ. Κ. Γιαννόπουλος από το "Χαμόγελο του παιδιού", που βοήθησε με τις υποδομές του και στην διοργάνωση, ο κ. Περικλής Δορκοφίκης, υπεύθυνος αθλητικών του Δήμου Γλυφάδας.
Με τόσες συμμετοχές αθλητών, με τέτοιαν έξαψη και τόσο καλή διάθεση από όλους ήταν δύσκολο να μη στεφθούν από επιτυχία όλοι οι επί μέρους αγώνες και η εκδήλωση συνολικά.
Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.

Κι αν θέλει κανείς να δει περισσότερες, εδώ!














































      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
GreekBloggers.com