Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Gazi Press και " Το Γκάζι αλλιώς"

Καθώς στο Γκάζι χτυπάει όλο και περισσότερο η καρδιά της πόλης - ή, έστω, η νυχτερινή της έκδοση, για την ώρα - δεν θα αργούσε η στιγμή που η περιοχή θα αποκτούσε και το δικό της, τοπικής εμβέλειας μεν αλλά ευρύτερου ενδιαφέροντος Free Press έντυπο. Η προσπάθεια ξεκίνησε από την πάντα ευρηματική Έφη Γιαλούση, executive chef του Dirty Ginger Bar-Restaurant, και το έντυπο είχε αρχικά την ονομασία "Dirty Ginger Free Press". Σιγά-σιγά, ωστόσο, βρήκε ακόμη πιο σταθερά τον δρόμο του και το όνομά του: Gazi Press.




Από την αρχή του Καλοκαιριού κυκλοφορεί ήδη, λοιπόν, το καλοκαιρινό τεύχος με την νέα επωνυμία, το νέο σχήμα και την νέα, ελκυστική και δροντισμένη σελιδοποίηση.
Όσο για τον υποφαινόμενο, που την αγάπη του για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και, ειδικά, το Γκάζι την έχει δηλώσει επανειλημμένα, θα τον βρείτε να φιλοξενείται στην σελίδα 3, με αυτή την φωτογραφία:




και με το άρθρο "Το Γκάζι αλλιώς", που σε λίγο πιο πολυλογάδικη εκδοχή και με περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την περιοχή θα το βρείτε εδώ.   




Κι αν δεν βρίσκετε το Gazi Press έξω από τον Σταθμό του Κεραμεικού ή αν δεν σας αρκεί η ηλεκτρονική του μορφή,  μπορείτε πάντα να το ζητάτε από τα ευγενικά παιδιά του Dirty Ginger, στο στενάκι, δίπλα στο Mamaca's  - αν και αποκλείεται να μη ξέρετε πού είναι ένα από τα δικαίως πιο δημοφιλή στέκια της πόλης!  

8 σχόλια:

sCaTterBraiN είπε...

και εις ανώτερα!
:-)

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Αυτά μου λες και με σκλαβώνεις!!!
;-)

Hfaistiwnas είπε...

Μα τι εξελίξεις είναι αυτές!!!! :):):)

Unknown είπε...

Έτσι έμαθα κι εγώ, το που πάει ο κόσμος...

Εννοώ πού πάει μετά τα μεσάνυχτα και όχι το χαζό "πως γίναμε έτσι τη σήμερον ημέρα, πού πάει ο κόσμος επιτέλους" και άλλα τέτοια υπαρξιακά...

Dirty Ginger, λοιπόν και, ίσως, το πιο γευστικό γιοουρτλού κεμπάπ στην πόλη. Και από κοντά μια "pavlova" αμάν Παναγιά μου!

Τα υπόλοιπα είναι για πιο νέους από εμένα. Ωραία χρώματα, ωραία παιδιά, ωραία μουσική γενικά μια ωραία ατμόσφαιρα.

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Το παλεύουμε, Ηφαιστίωνα!!!
;-)

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

"Τραβάτε με κι ας κλαίω ΑΕΡΙΚΟ", μια χαρά τα πήγες... Άστα αυτά, που ξέρεις!
Έλαμψες στο DIRTY GIUNGER - και εις ανώτερα!!!
:-)))

ιμερος είπε...

kales aytes oi prospathies !!!

Sophie Zografidou είπε...

Excellent! I've bookmarked it! :)

 
GreekBloggers.com